Skocz do zawartości

czy krauze55 powinien byc modem filmów??

• Zamknięty Temat jest zamknięty
55 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: czy krauze55 powinien byc modem?? (49 użytkowników oddało głos)

1. TAK (24 głosów [48.98%])

Procent z głosów: 48.98%

2. NIE (25 głosów [51.02%])

Procent z głosów: 51.02%

Głosuj

#41 nike_00

nike_00

Widoczny Forumowicz

• Użytkownicy
  • 263 postów
  • Miejscowość:Gudziądz
  • GG2517022
  • siećera
  • model telSony Ericsson K750i

Napisano wtorek, 18 kwiecień 2006 - 07:01:41

krzychu, nie masz za co przepraszać ;)Poprostu znasz go od tej grugiej strony

krzychu napisał:

nie wyzwał mnie za to za co ja mu dziekuje

Nikt na forum (przynajmniej z modteam-u)by Cię nie wyzwal za zapytanie go o jakąś rzecz.Nawet Gdyby była na forum :D Każdy ma prawo się spytać(ale bez przesady) :D

DeVilio napisał:

dzisiaj wisze mu spoooore piwko
THX ;) Ciekawe kiedy wypijemy :D

#42 DeVilio

DeVilio

Nasz Człowiek

• VIP
  • 1364 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Gdańsk/Wawa
  • siećplay
  • model telsię zmienia co chwilka :D

Napisano wtorek, 18 kwiecień 2006 - 07:46:25

nike_00 napisał:

THX Mruga Ciekawe kiedy wypijemy Wesoly
wysle poczta, ale moze jak wpadniesz kiedys do Gdańska na wakacje nad morze to wtedy siobie zabrowarkujemy :]

#43 Saketh

Saketh

Poczatkujacy forumowicz

• Donator
  • 119 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Kłodawa
  • GG628104
  • siećplus gsm
  • model tel6120c

Napisano sobota, 22 kwiecień 2006 - 21:07:11

Moim zdaniem powinieneś przyjąc go na "okres prubny" i dać jakieś warunki. On napewno sie stara. Jeśli bedzie spełnial wszystkie kryteria to czemu nie..

#44 DeVilio

DeVilio

Nasz Człowiek

• VIP
  • 1364 postów
  • PłećMężczyzna
  • siećplay

Napisano sobota, 22 kwiecień 2006 - 23:01:21

wielkopolan, on juz byl na okrez probny... a teraz jak narazie czekamy i obserwujemy...

#45 KrAuZe55

KrAuZe55

Widoczny Forumowicz

• Użytkownicy
  • 312 postów
  • siećera

Napisano niedziela, 23 kwiecień 2006 - 13:01:49

i jak sie spisuje ;) Mam takie pytanie .. Ile trwa jeszcze ankieta co .. :?:

#46 forzajuve_adam

forzajuve_adam

Ledwo Widoczny

• Użytkownicy
  • 46 postów
  • Miejscowość:O.S.T.R.

Napisano niedziela, 23 kwiecień 2006 - 15:47:49

Cofnąłbyś się o parę postów w tył i przeczytałbyś wypowiedź MotyF'a, z której jasno wynika, że do końca kwietnia.

#47 hausepl

hausepl

Prawie Wszechmogący

• VIP
  • 1195 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:warszawa
  • GG12145947
  • siećorange
  • model telE72

Napisano niedziela, 23 kwiecień 2006 - 18:25:22

witam tu jeszcze nie spamiłem :)

więc moim zdaniem to powinno zależeć od admina kto jest kim na forum i już.

MotyF zadecyduj wkońcu ty tu rządzisz i od Ciebie wszystko zależy i tak być powinno zawsze.

pomysł ankiety był ciekawy , ale sam widzisz jak jest, tą rozmowę powinieneś przenieść na off top

dobra już nie spamię. :)

pozdrawiam ;]

Edytuje tego posta by przyznać się , że przeczytałem wszystkie wypowiedzi na tym temacie dopiero teraz. Skoro mamy się wypowiadać na znany nam temat to:

1.początkujący którzy nie mają starzu , powiedzmy dwa tygodnie nie powinni głosować bo faktycznie nie znają sprawy ( bez obrazy chłopaki i panie , ale jak ktoś nie zna tematu to nie powinien nic mówić , tylko się przypatrywać.)

2. krauze55 mod powinien dawać dobry przykład w jak najwiękrzym sensie tego słowa ( niestety sądzę, że nie nadajesz się choćby z tego względu, że kompletnie nie znasz ortografi , ani interpunkcji, sam też wielokrotnie pisze z błędami , ale nie w tak zastraszającej ilości jak ty.

3.Dołączyłeś do forum miesiąc wcześniej niż ja i nie mam pojęcia jak ty nabiłeś sobie taką ilość postów , naprawdę nie wiem. MotyF, SmirnoFF, Globooz, DeVilio i jeszcze paru to rozumiem , że mają tyle ile mają bo pomagają jak mogą, nie jednokrotnie odpowiadając na debilne pytania zadane chociażby przeze mnie. Tyle, że oni (prawie wszyscy) są dłużej od Ciebie i mnie i wielu osób , stąd taka ilość postów. Tyle, że w tym tępie to za pół roku przegonisz ich w ilości postów razem wziętych.

4. Nie w ilości siła, ale w jakości.

;]

#48 KrAuZe55

KrAuZe55

Widoczny Forumowicz

• Użytkownicy
  • 312 postów
  • siećera

Napisano niedziela, 23 kwiecień 2006 - 19:00:05

hausepl, ty tez nie znasz sytuacji ... ja doszedlem do forum w tym czasnie co kilka osób . 1.Twierdzisz ze nie pomagam niekomu i nic nie robie dla forum (mam juz takiego czegos dosc) pisało do mnie bardzo duzo osbob (ponad 30) Wszystkim pomogłem i są zadowoleni . 2. Sprawdz na ilosc filmow jaka wrzucilem . 3. Skoro mowisz ze nie powinni sie wypowiadac ludzie z malym starzem lub ci ktorzy nie znaja sytuacji . Ty tez nie znasz sytuacji do końca wiec .. :znudzony: (nie twierdze ze nie znasz wcale sytuacji )

Pozdrawiam ;)

#49 hausepl

hausepl

Prawie Wszechmogący

• VIP
  • 1195 postów
  • PłećMężczyzna
  • GG12145947
  • siećorange
  • model telE72

Napisano niedziela, 23 kwiecień 2006 - 19:09:24

KrAuZe55 napisał:

hausepl, ty tez nie znasz sytuacji ... ja doszedlem do forum w tym czasnie co kilka osób . 1.Twierdzisz ze nie pomagam niekomu i nic nie robie dla forum (mam juz takiego czegos dosc) pisało do mnie bardzo duzo osbob (ponad 30) Wszystkim pomogłem i są zadowoleni . 2. Sprawdz na ilosc filmow jaka wrzucilem . 3. Skoro mowisz ze nie powinni sie wypowiadac ludzie z malym starzem lub ci ktorzy nie znaja sytuacji . Ty tez nie znasz sytuacji do końca wiec .. :znudzony: (nie twierdze ze nie znasz wcale sytuacji )

Pozdrawiam ;)

HA, a ty mnie nie zrozumiałeś.

"1.Twierdzisz ze nie pomagam niekomu i nic nie robie dla forum (mam juz takiego czegos dosc) pisało do mnie bardzo duzo osbob (ponad 30) Wszystkim pomogłem i są zadowoleni"

pokaż mi gdzie to napisałem !!!!!

"2. Sprawdz na ilosc filmow jaka wrzucilem"

nie rozumiem o co chodzi - rozwiń wypowiedź (naprawde nie rozumiem).

"3. Skoro mowisz ze nie powinni sie wypowiadac ludzie z malym starzem lub ci ktorzy nie znaja sytuacji . Ty tez nie znasz sytuacji do końca wiec .. :znudzony: (nie twierdze ze nie znasz wcale sytuacji )"

jestem tu chyba od 22 marca , dlatego się wypowiadam, gdyż umiem czytać i czytam co piszesz.

pozdrawiam ;]

(ps. 22 marca to jakiejś 1,5 miesiąca od powstania forum, to oznacza, że chyba jednak mam jakiś staż tutaj i jak coś piszę to najpierw pomyśle co napisać i czy wogóle pisać. !!!!!!!)

#50 KrAuZe55

KrAuZe55

Widoczny Forumowicz

• Użytkownicy
  • 312 postów
  • siećera

Napisano niedziela, 23 kwiecień 2006 - 19:15:45

hausepl napisał:

jeszcze paru to rozumiem , że mają tyle ile mają bo pomagają jak mogą, nie jednokrotnie odpowiadając na debilne pytania

1. Przez to zasugerowales ze ja nie pomagam

hausepl napisał:

są dłużej od Ciebie i mnie i wielu osób , stąd taka ilość postów

2. Dołączylem w ten dzien co chyba dj_skorek i deVilioo ale nie jestem pewian co do jednego

hausepl napisał:

jestem tu chyba od 22 marca

3. A ja jestem z 25 lutego . A wczesniej sie zczela sytuacja

A pozatym czemu wszyscy sie czepiaja do ych postów .. :?: Sami mowiliscie ze nie ilosc postow swiadczy o czlowieku :!:

Jak napisalem wczesniej czekamy do końca ankiety az wszystko bedzie jasne

Pozdrawiam ;)

#51 hausepl

hausepl

Prawie Wszechmogący

• VIP
  • 1195 postów
  • PłećMężczyzna
  • GG12145947
  • siećorange
  • model telE72

Napisano niedziela, 23 kwiecień 2006 - 19:29:16

Dokładnie czekamy.

dla jasności to nie wiem w czym oprócz filmów pomogłeś ( nie wiem bo nie czytam całego forum, a tym bardziej wiadomości pm), ale mi osobiście wymienieni chyba dwa posty wyżej pomogli kilka razy i jeśli odebrałeś to w ten, a nie inny sposób tzn. że ty nie pomagasz, to no cóż ja przepraszać nie będe bo Cię nie obraziłem w moim przekonaniu. Mam nadzieję , że ty nie czujesz się obrażony , bo to by świadczyło o twoim przewrażliwieniu na swoim punkcie , a to prowadzi do narcyzmu , czyli do niczego dobrego.

powinieneś wziąć sobie na wstrzymanie bo to jest tylko ankieta, każdy kto się wypowiada to pisze co myśli, a to musi skądś się brać.

no nic nie bierz wszystkiego do siebie bo oszalejesz :lol:

pozdrawiam ;)

#52 KrAuZe55

KrAuZe55

Widoczny Forumowicz

• Użytkownicy
  • 312 postów
  • siećera

Napisano niedziela, 23 kwiecień 2006 - 19:33:05

Ja zawsze wyjasniam kazda sytuacje do konca.. Taki juz jestem , czepiam sie do kazdego słowa sprzecznego z moim zdaniem , Nic na to ni poradze niestety tak to juz bywa taki charakter ...
A co do obrazy to nie ma sprawy to jest swobodna (moze troche ostrzejsza) wymiana zdan .
Nie ma sprawy .

[center:094b648051] Pozdrawiam KrAuZe55[/center:094b648051]

#53 nike_00

nike_00

Widoczny Forumowicz

• Użytkownicy
  • 263 postów
  • Miejscowość:Gudziądz
  • GG2517022
  • siećera
  • model telSony Ericsson K750i

Napisano poniedziałek, 24 kwiecień 2006 - 14:19:07

KrAuZe55 napisał:

Dołączylem w ten dzien co chyba dj_skorek i deVilioo ale nie jestem pewian co do jednego

Akurat DeVilio był trzecią osobą która sie zarejestrowała na forum!!!Po mnie i po MotyF'ie
I koniec kłótni!!!

#54 DeVilio

DeVilio

Nasz Człowiek

• VIP
  • 1364 postów
  • PłećMężczyzna
  • siećplay

Napisano poniedziałek, 24 kwiecień 2006 - 14:21:50

KrAuZe55 napisał:

2. Dołączylem w ten dzien co chyba dj_skorek i deVilioo ale nie jestem pewian co do jednego
ne ne ne, dołączyles jakies 11 dni po mnie.

#55 KrAuZe55

KrAuZe55

Widoczny Forumowicz

• Użytkownicy
  • 312 postów
  • siećera

Napisano poniedziałek, 24 kwiecień 2006 - 14:41:08

wiem sprawdzale. :lol: Dołaczyłem w ten sam dzien co dj_Skorek ... :D

#56 Kamill

Kamill

Pijawka

• Użytkownicy
  • 17 postów
  • Miejscowość:Lublin

Napisano poniedziałek, 24 kwiecień 2006 - 17:47:14

Nowy jestem - to prawda, ale zdanie swoje mogę wypowiedzieć :)
Moderator - to osoba, która powinna lśnić przykładem (zresztą tak samo jak Admin). Powinien pisać posty czytelnie, bez błędów i logicznie. KrAuZe55 jak widać, tego niestety nie spełnia. Widziałem ile filmów wrzucił - świetna robota, ale do tego chyba nie potrzebny jest mod, no nie? (zresztą ktoś już to zauważył).
Podsumowując - głosowałem na NIE. KrAuZe55 wykonuje świetną pracę z wrzucaniem filmów, ale do Moderatora sporo mu brakuje, w kwestii postów ;)

---
pzdr

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych