Skocz do zawartości

Ukrywanie linków

• Zamknięty Temat jest zamknięty
34 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ukrywać linki czy nie ? (26 użytkowników oddało głos)

1. Tak (3 głosów [11.54%])

Procent z głosów: 11.54%

2. Nie (23 głosów [88.46%])

Procent z głosów: 88.46%

Głosuj

#21 voytaz78

voytaz78

Ledwo Widoczny

• Donator
  • 81 postów
  • Miejscowość:gliwice
  • siećera

Napisano środa, 8 listopad 2006 - 12:54:28

to mam rozumiec ze udzielanie linków za darmo jest lepsze tak?aniżeli możliwosc wsparcia forum

#22 r4ven

r4ven

Ledwo Widoczny

• Użytkownicy
  • 78 postów
  • PłećMężczyzna
  • siećera
  • model telE51

Napisano środa, 8 listopad 2006 - 15:17:12

zależy co rozumiesz "za darmo". jak napisał Maro$ zarabianie na cudzych, czesto płatnych, aplikacjach jest przestepstwem. Wydaje mi sie ze limit postow na tydzien/miesiac/ jest wmiare sensownym pomyslem, jedynym problemem jest ilość wymaganych postów.

#23 voytaz78

voytaz78

Ledwo Widoczny

• Donator
  • 81 postów
  • siećera

Napisano środa, 8 listopad 2006 - 15:28:13

taaa...ty na kompie masz mp3 ze zródła prawnie chronionego a giery tylko orginalne prawda???

#24 r4ven

r4ven

Ledwo Widoczny

• Użytkownicy
  • 78 postów
  • PłećMężczyzna
  • siećera
  • model telE51

Napisano środa, 8 listopad 2006 - 16:10:57

To nie chodzi o to co ja czy ty masz na dysku. Tutaj chodzi o właścicieli tego forum mogli by mieć problemy za udostępnianie linków z nielegalnymi plikami i pobieranie za nie OPŁATY.

#25 voytaz78

voytaz78

Ledwo Widoczny

• Donator
  • 81 postów
  • siećera

Napisano środa, 8 listopad 2006 - 16:38:42

to wynika z tego ze ktoś ma dostawac cos za nic...bo kupa ludzi jest takich ze maja taki tok rozumowania- trafiłem na frajerów to bedę ciągnoł ile sie da za nic!!!wiec byłbym za tym ze niema pełnej rejestracji,niema postów udzielania sie...papa dszukaj jeleni gdzie indziej nie tu bo tu ich nie znajdziesz ale to jedynie sugesti ado gromowładnych

#26 DeVilio

DeVilio

Nasz Człowiek

• VIP
  • 1364 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Gdańsk/Wawa
  • siećplay
  • model telsię zmienia co chwilka :D

Napisano środa, 8 listopad 2006 - 17:07:23

voytaz78, a nie interesuje ciebie juz fakt, ze za kase z rejestracji beda nagrody w konkursach? ktore to nagrydy tez mozesz wtgrac... ale nieee.. najlepiej zachowac sie jak typowy polaczek, ponarzekac ze zle, zamiast samemy cos zrobic w kierynku tego, zeby bylo lepiej... Dzieciak z ciebie wiesz?

#27 Peacemaker

Peacemaker

Pijawka

• Użytkownicy
  • 10 postów
  • Miejscowość:Gdańsk

Napisano środa, 8 listopad 2006 - 17:19:49

Może jestem tu niewiele czasu ale powiem jedno: Wasza dyskusja jest śmieszna, naprawde sądzicie, że wprowadzenie obowiązkowego pisania postów "z sensem" mogłoby do czegoś pozytywnego doprowadzić? Nie... Jak ktoś nie ma czegoś konkretnego do powiedzenia/zrobienia to i tak tego nie powie/zrobi nawet jakby chciał. Problem chyba leży gdzie indziej bo np. odpracowywanie ostrzeżeń mi osobiście wydaje się być nie potrzebnym. Jeżeli ktoś nie stosuje się do reguł obowiązujących na danym serwisie to wylatuje i tyle. Póki userzy nie bedą wiedzieli, że obowiązują ich dane zasady bez możliwości cofnięcia konsekwencji póty nic się nie zmieni.

#28 voytaz78

voytaz78

Ledwo Widoczny

• Donator
  • 81 postów
  • siećera

Napisano środa, 8 listopad 2006 - 22:01:38

deVillo nic o mnie niewiesz wiec zachowaj te uwagi dla siebie dobrze???

[ Dodano: 2006-11-08, 22:02 ]
ja w swoich wypowiedziach nie zauwarzyłem niz z narzekania ale przeciesz ty wiesz lepiej...

#29 DeVilio

DeVilio

Nasz Człowiek

• VIP
  • 1364 postów
  • PłećMężczyzna
  • siećplay

Napisano czwartek, 9 listopad 2006 - 14:40:48

voytaz78, co z tego ze cie nie znam? czy nie widzisz jaki sie bedzie offtopic robil, jak kazdy bedzie ukrywal linki? chce ci sie czytac 400 postow dziennie? tak jest na infonii, wiekszosc z ich postow to posty typu "dzieki" , "sprawdzimy" itp. Zanim sie dogrzebiesz do interesujacego cie problemu to bedziesz zmuszony do przegladania setek niepotrzebnych komentarzy. Po to jest system piwek, zeby dziekowac za linki, dostaniesz piwo = dzieki za gre. A jak to ci sie nie podoba to powiedz ze chcesz otrzymywac za kazdym razem na PW podziekowania za gre i napewno wiele osob ci napisze. Ale nie ukrywaj linkow. Ok?

#30 voytaz78

voytaz78

Ledwo Widoczny

• Donator
  • 81 postów
  • siećera

Napisano czwartek, 9 listopad 2006 - 14:56:24

siemka deVillo,ja wcale nie miałem zamiaru zadnych linkóu ukrywac jak juz coś na forum udostępniam to zauwarz ze jest to ogólno dostepne...ja tylko dałem propozycje zeby linki były widoczne tylko dla forumowiczów wtedy tacy goście może by sie rejestrowali a jak sie zarejestruje to i co porzadnego i na konkret temat napisze to i forum by wtedy urosło w siłe...a browarki daje za karzdym razem jak od kogos co fajnego zapoda,sam mam juz 3 brooo i to było miłe ze ktos mi za cos podziekował

#31 brzechu_lol

brzechu_lol

Widoczny Forumowicz

• Użytkownicy
  • 253 postów
  • Miejscowość:Konin

Napisano czwartek, 9 listopad 2006 - 15:01:16

voytaz78, Linki sa widoczne dla forumowiczów, przeciez nie wejdziesz w zaden dział jesli nie masz tu konta.

#32 DeVilio

DeVilio

Nasz Człowiek

• VIP
  • 1364 postów
  • PłećMężczyzna
  • siećplay

Napisano piątek, 10 listopad 2006 - 00:48:04

a ci "goscie" widoczni na forum to sa boty z GOOGLE, indeksuja czy cos w tym stylu zawartosc naszego forum, zeby mozna bylo w GOOGLE nasz znalesc...

#33 hausepl

hausepl

Prawie Wszechmogący

• VIP
  • 1195 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:warszawa
  • GG12145947
  • siećorange
  • model telE72

Napisano piątek, 10 listopad 2006 - 10:04:38

DeVilio, nie coś w tym stylu, tylko tak. Goście na foeum jak i w zamkniętych działach to po prostu indeksujący nas robot google, kiedyś nawet go zbanowałem, przez przypadek :) .W każdym razie shoutbox jak i zawartość forum poza stroną startową z widokiem działów widoczna jest tylko dla zarejestrowanych userów.

#34 djaffect

djaffect

Pijawka

• Użytkownicy
  • 7 postów
  • Miejscowość:Zabrze

Napisano poniedziałek, 27 listopad 2006 - 11:38:34

Witam. Moim zdaniem linki nie powinny być kodowane choćby z tego powodu iż moim zdaniem regulamin tego zabrania
moj tok myślowy:
Regulamin: zabrania się pisania postów nic nie wnoszących do tematu
Kodowanie linków [on] posty były by pisane z treścia która by nic nie wosiła do tematu

Więc moim zdaniem jedno wyklucza drugie

#35 Boogeyman

Boogeyman

Spam Reaper

• Administratorzy
  • 2794 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Poznań
  • GG5556277
  • siećorange
  • model telSamsung Galaxy S2 | i600

Napisano poniedziałek, 27 listopad 2006 - 14:05:02

Temat uważam za wyczerpany, kodowania linków napewno nie wprowadzimy.

Zamykam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych