Witam
mam abonament w plusie 39zł i mam bezlik rozmów z 2 numerami i dodałem te 2 numery dostałem potwierdzenie sms ze dodano numer. problem polega na tym ze jak dzwonie do jednego lub drugiego numerów to zjada mi minuty z tych 100 minut które mam w pakiecie. wie ktoś jak to zmienić ??
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano piątek, 4 listopad 2011 - 18:18:25
Napisano piątek, 4 listopad 2011 - 18:58:54
Najlepiej zadzwoń do BOKu, to wina operatora.
Napisano piątek, 4 listopad 2011 - 19:02:56
Ja też tak miałem z Orange, zjadło mi kasę z darmowym numerem, zadzwoniłem do nich i powiedziałem że coś nie gra, za 10 min miałem z powrotem kasę na telefonie, bo się okazało że coś do systemu nie weszło. Nie zastanawiaj się skontaktuj się z biurem Play'a i powiedz im co jest nie tak.
Napisano piątek, 4 listopad 2011 - 20:20:49
Użytkownik SkoreK76 dnia piątek, 4 listopad 2011 - 19:02:56 napisał
Ja też tak miałem z Orange, zjadło mi kasę z darmowym numerem, zadzwoniłem do nich i powiedziałem że coś nie gra, za 10 min miałem z powrotem kasę na telefonie, bo się okazało że coś do systemu nie weszło. Nie zastanawiaj się skontaktuj się z biurem Play'a i powiedz im co jest nie tak.
Ja tam się nie wtrącam ale mowa tutaj o plusie ...
Napisano sobota, 5 listopad 2011 - 16:19:30
Problem rozwiązany. okazało się że do usługi mogłem dodawać darmowe numery ale nie była włączona a tego już mi w salonie nie powiedzieli... wielkie dzięki za pomoc
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych