Skocz do zawartości

- - - - -

Nokia N9

nokia n9 meego smartfon

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rafał_93

Rafał_93

Widoczny Forumowicz

• Użytkownicy
  • 286 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Gołkowo
  • GG10791950
  • siećplay
  • model telSamsung Wave s8500

Napisano czwartek, 20 październik 2011 - 20:29:32

Co powiecie na temat tego telefonu :?: Czy cena około ~2600 PLN to nie lekka przesada ze strony Fińskiego Producenta :?: Kolejny telefon z MeeGo. Jak uważacie będzie sukcesem czy porażką dla Nokii?

Moja osobista opinia. Telefonu w ręku nie miałem ale za nic na świecie nie kupiłbym "cuda" za 2600 złotych choćby miał nawet mnie przenosić w czasie :p :!: Dla mnie to lekka przesada ... Ciekawe jak będzie spisywał się system. Bardzo innowacyjne jest usunięcie wszystkich przycisków z przedniego panelu telefonu. Z jednej strony odważny krok ale czy użytkownikom to nie będzie sprawiało kłopotu :?: Czekam na wasze opinie odnośnie tematu.

Przeniosłem póki co tutaj - brakuje nam tematu o nowych modelach telefonów (opiniach i ogólnym info). Jak zmieni się podział na forum to się przeniesie

Użytkownik Quantum edytował ten post czwartek, 20 październik 2011 - 20:55:08

#2 Kamcioo

Kamcioo

<< House <3 >>

• Modteam
  • 1568 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Warszawa
  • Zainter.:Sport,motoryzacja,symbian,Kobiety :D
  • siećorange
  • model telSamung Galaxy S 8GB

Napisano czwartek, 20 październik 2011 - 22:52:46

Trzymalem juz w reku ten model :) i od poniedzialku bede go promowal w Wawie.Szybko powiem co zauwazylem: ogolnie dziala bardzo szybko , duzo fajnych opcji jak wygaszanie aplikacji przwijajac z gory w dol ;) szybka przegladarka dzialajaca na dwoch silnikach :) sklep ma okolo 500 aplikacji ale wybranych jakosciowo czyli zobaczyli jakie gry aplikacje itp najczesciej sa sciagane na iOS oraz android i tylko takie dodano ;) nawigacja piesza kieruje po chodniku a nie po ulicy.Sa trzy ekrany ,na jednym z nich sa pokazane wlaczone aplikacje(w tle) i z tego co nokia sprawdzila nawet po wlaczeniu 69 aplikacji w tle , telefon dzialal sprawnie ;)

Ten telefon ma wysoka cene ale jest unikatowy bo bedzie tylko 100 tys sztuk ;) i w wielu krajach nie bedzie sprzedawany tak wiec jak ktos lubi unikat(a nie iphone 4 s :p) to bedzie dobry wybor ;)

tyle na te chwile ;) od pon bede go promowal tak wiec sie dowiem wiecej i sprobuje tutaj przyblizyc ;)

#3 Rafał_93

Rafał_93

Widoczny Forumowicz

• Użytkownicy
  • 286 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Gołkowo
  • GG10791950
  • siećplay
  • model telSamsung Wave s8500

Napisano piątek, 21 październik 2011 - 19:38:14

I jest już jakieś konkretne info na temat tego telefonu. Ciekawy bajer z tego co mówisz. Bada też ma swój market ale jest tam od nie powiem czego aplikacji g***o wartych ... Są też oczywiście pełnowartościowe aplikacje ale ich cena przeraża. Czyli wielki powrót MeeGo się szykuje tak? Całkiem ciekawie się zapowiada :p Jeszcze jedno. Godny konkurent Androida na horyzoncie?

Użytkownik Rafał_93 edytował ten post piątek, 21 październik 2011 - 19:38:50

#4 spaw

spaw

Poczatkujacy forumowicz

• Donator
  • 140 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Śląsk
  • siećorange
  • model telN8

Napisano niedziela, 23 październik 2011 - 14:52:27

dopuki nie staniesz sie posiadaczem tego telefonu nie masz co go z gory skreslac, poza tym to nie jedyny telefon ktorego cena przekracza 2 tys, bo przed nia bylo wiele takich telefonow, pozdro

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych