Skocz do zawartości

uporządkowanie forum chodzi o dział download

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 misiek20

misiek20

Pijawka

• Użytkownicy
  • 6 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Szprotawa
  • GG6463308
  • siećera
  • model telNokia e65

Napisano piątek, 7 maj 2010 - 13:25:00

Gdy wchodzę na forum ąby ściągnąć aplikację muszę jej długo szukać przydało by się uporządkowanie tego działu w sposób podobny jaki jest na gsmx.pl tam od razu wszystko jest uporządkowane i łatwiej znaleźć jakąś aplikację. Przydały by się nowe ikony działów takie jak na xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx] oczywiście to jest moja sugestia ale myślę że da się to zrobić potrzebny jest moderator. http://www.symbianfo...acje-s60-ver-3/ spójrz na ten link wszystkie aplikacje są na wszystkich jest zrobiony syf mówiąc nie ładnie. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a tu jest ładnie wszystko po grupowane niech ktoś się tym zajmie. Jako użytkownik wielu forum nie spotkałem się z czymś takim.

I nie reklamujemy innych for > regulamin!

Użytkownik technops edytował ten post piątek, 7 maj 2010 - 16:03:40

#2 Quantum

Quantum

Secret Service

• Administratorzy
  • 1236 postów
  • PłećMężczyzna
  • GG8290835
  • siećplay
  • model telNokia N9

Napisano piątek, 7 maj 2010 - 14:05:54

Według mnie tak jak jest teraz jest lepiej. Jak wchodzę na takie takie forum np. to co podałeś lub podobne to ja NIE WIEM gdzie co jest. Przykład: X-plore, gdzie mam tego szukać? W organizerach, menadżerach, przeglądarkach plików, czy aplikacjach systemowych? Wtedy muszę otwierać 5 stron każdych aplikacji. Jestem za zostawieniem tego tak jak jest.

#3 technops

technops

100% wkład

• VIP
  • 2605 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Kłodzko
  • siećplay
  • model telSamsung Galaxy SII

Napisano piątek, 7 maj 2010 - 16:00:17

Syf to jest dopiero na forum ktore pokazales. Nie ma potrzeby dzielic download na podkategorie, od tego jest prefix tematu i wszystko jasne.

#4 Danek

Danek

- - - -SF Guard- - -

• Administratorzy
  • 1205 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Radom // Planty
  • GG578754
  • Skypedanek_sf Mój status
  • siećheyah
  • model telN85, Xperia X8

Napisano piątek, 7 maj 2010 - 16:47:54

Po mojemu to wszystko jest na miejscu, aplikacje są tam gdzie być powinny.
Tak jak napisał Quantum, różni ludzie mogą mieć problem ze znalezieniem programu. A syf to by się zrobił, jakby ludzie wrzucali aplikacje nie do tych działów co trzeba i były przepychanki, co jest organizerem a co aplikacją systemową. Fakt, niektóre aplikację są oczywiste, ale nie wszystkie. Po ostatniej reorganizacji Forum jest bardziej czytelne i myślę że nic nie trzeba zmieniać.

#5 misiek20

misiek20

Pijawka

• Użytkownicy
  • 6 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Szprotawa
  • GG6463308
  • siećera
  • model telNokia e65

Napisano sobota, 8 maj 2010 - 10:34:08

No dobra jak chcecie to tylko była moja sugestia.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych