witam,przeglądam forum,czytałem parę razy regulamin i nie mogę dowiedzieć się co to jest "warn",zostać zbanowany i poziom reputacji -1 i dlaczego jestem pijawką.Ogólnie forum super,dużo mi pomogło.
spostrzerzenia,zielonego
Rozpoczęty przez
jaqqol
, 23/02/2010 14:59
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano wtorek, 23 luty 2010 - 14:59:49
Napisano wtorek, 23 luty 2010 - 16:55:48
A google wyłączyli ? Poszukaj sobie, to nie boli
Napisano wtorek, 23 luty 2010 - 17:20:49
Użytkownik skorek76 dnia wtorek, 23 luty 2010 - 16:55:48 napisał
A google wyłączyli ? Poszukaj sobie, to nie boli 
Rzeczywiście może sobie poszukać w google ale różne regulaminy czasami różnie mówią o otrzymywaniu ostrzeżeń i działaniu systemu reputacji.
warn - ostrzeżenie, możesz je dostać od moderatora lub admina za nieprzestrzeganie regulaminu. Za co konkretnie możesz zostać ukarany jest opisane w regulaminie.
3 ostrzeżenia = BAN
BAN - zakaz pisania oraz czytania na forum, czyli nie będziesz mógł przeglądać forum. Zarówno bana jak i warny możesz odpracować po skonsultowaniu się z moderatorem lub administratorem forum.
Poziom reputacji - reputacja służy do dziękowania na forum, by nie pisać zbędnych postów typu: "dziękuję, bardzo mi pomogłeś" - zamiast tego użytkownik daje
. Jeżeli napiszesz coś zbędnego, obraźliwego, nie związanego z tematem, wtedy możesz otrzymać
za taką wypowiedź.
Napisano wtorek, 23 luty 2010 - 21:29:22
dodam ze kazdy nowy uzytkownik na start jest pijawa, wiec nie przejmuj sie tylko bierz sie do roboty i pisz na forum.. zawsze przeciez mozna zamiescic jakas aplikacje, motyw czy nawet dzwonek i to w sumie od Was zalezy czy zostaniecie pijawami czy zasluzonymi forumowiczami..
Napisano środa, 24 luty 2010 - 07:52:46
Twoje pytanie przypomina mi cytat z basha
ogólnie bez komentarza
Cytat
<Martin> Słyszałem, że na forum jest Wielki Post. Ktoś go widział? Chciałbym go przeczytać, ale nie mogę go znaleźć 
ogólnie bez komentarza
Napisano środa, 24 luty 2010 - 08:20:35
Dodam tylko że BAN-a się już nie da odpracować pozostaje na wieki wieków amen.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych