![]() |
| wakacje ma każdy - no chyba że komuś zabronisz. Pisałeś - nie odpowiedziałem, bo nie mialem jak. Dostaniesz certyfikat, zwrócę Ci pieniądze za sms'a jeżeli jakiegokolwiek wysłałeś po czym usuwam Twoje konto. Nie mam ochoty na czytanie takich postów. - MotyF. Pozatym radze poczytać co w poście pisze Cytat Płatność jest DAROWIZNĄ na rzecz symbianforum.pl |
Certyfikaty - zapisy, dla osób, które same sobie nie poradzą
Rozpoczęty przez
machalpiotr
, 15/08/2009 11:37
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano sobota, 15 sierpień 2009 - 11:37:51
Pieniądze przelane na konto USERA ,,MOTYF"na certyfikat i zostałem oszukany!!!ZERO certyfikatu i po kilku próbach wysłania wiadomości ZERO wyjaśnienia jak tak działa SymbianForum: to trzeba zgłośić na policje o wyłudzaniu pieniędzy !!!!
Napisano sobota, 15 sierpień 2009 - 12:29:35
Użytkownik machalpiotr dnia sob, 15 sie 2009 - 12:35 napisał
Pieniądze przelane na konto USERA ,,MOTYF"na certyfikat i zostałem oszukany!!!ZERO certyfikatu i po kilku próbach wysłania wiadomości ZERO wyjaśnienia jak tak działa SymbianForum: to trzeba zgłośić na policje o wyłudzaniu pieniędzy !!!!
No bez przesady
MotyF jest bardzo zapracowanym człowiekiem i dużo ma na głowie. Do tego jest jeszcze sezon urlopowy i tym bardziej obecność Administracji jest ograniczona. Zamiast robić awanturę i oskarżać administrację o oszustwo, powinieneś napisać normalny temat a nie uznawać całe symbianforum za oszustów.
Przypuszczam że jak Cichy wróci z urlopu to problem zostanie rozwiązany.
Napisano sobota, 15 sierpień 2009 - 12:32:09
Użytkownik machalpiotr dnia sob, 15 sie 2009 - 12:35 napisał
Najlepiej to sam się zgłoś na policje i wytłumacz że nie masz mózgu i prosisz o pomoc. Na tym forum nikt nikogo nie oszukuje!, a jeżeli chodzi o jak to napisałeś "zero"" kontaktu z MOTYF'em to powinieneś zauważyć że rzadko bywa na forum i nie będzie co chwile obierał poczty!, człowiek też pracuje jak inni adminowie i nie ma czasu
Najpierw się zastanów co piszesz a później dopiero pisz. I radzę nie pisać więcej w ten sposób
Napisano sobota, 15 sierpień 2009 - 12:38:17
Certyfikatami na chwilę obecną zajmuje cichy, lecz obecnie jest na urlopie, po powrocie napewno dostaniesz certa.
Zamykam
Zamykam
Napisano niedziela, 16 sierpień 2009 - 06:40:10
Wyślij mi imeia na PW i zrobię ci certyfikat jak robie każdemu. A jak jeszcze raz kogoś oskarżysz to od razu wlepię ci BAN-a.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty