Skocz do zawartości

Certyfikaty - zapisy, dla osób, które same sobie nie poradzą

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 machalpiotr

machalpiotr

Pijawka

• Użytkownicy
  • 1 postów
  • Miejscowość:czarnków

Napisano sobota, 15 sierpień 2009 - 11:37:51

Pieniądze przelane na konto USERA ,,MOTYF"na certyfikat i zostałem oszukany!!!ZERO certyfikatu i po kilku próbach wysłania wiadomości ZERO wyjaśnienia jak tak działa SymbianForum: to trzeba zgłośić na policje o wyłudzaniu pieniędzy !!!!

Dołączona grafika
wakacje ma każdy - no chyba że komuś zabronisz. Pisałeś - nie odpowiedziałem, bo nie mialem jak. Dostaniesz certyfikat, zwrócę Ci pieniądze za sms'a jeżeli jakiegokolwiek wysłałeś po czym usuwam Twoje konto. Nie mam ochoty na czytanie takich postów. - MotyF.
Pozatym radze poczytać co w poście pisze

Cytat

Płatność jest DAROWIZNĄ na rzecz symbianforum.pl

#2 Danek

Danek

- - - -SF Guard- - -

• Administratorzy
  • 1205 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Radom // Planty
  • GG578754
  • Skypedanek_sf Mój status
  • siećheyah
  • model telN85, Xperia X8

Napisano sobota, 15 sierpień 2009 - 12:29:35

Wyświetl postUżytkownik machalpiotr dnia sob, 15 sie 2009 - 12:35 napisał

Pieniądze przelane na konto USERA ,,MOTYF"na certyfikat i zostałem oszukany!!!ZERO certyfikatu i po kilku próbach wysłania wiadomości ZERO wyjaśnienia jak tak działa SymbianForum: to trzeba zgłośić na policje o wyłudzaniu pieniędzy !!!!

No bez przesady :angry:
MotyF jest bardzo zapracowanym człowiekiem i dużo ma na głowie. Do tego jest jeszcze sezon urlopowy i tym bardziej obecność Administracji jest ograniczona. Zamiast robić awanturę i oskarżać administrację o oszustwo, powinieneś napisać normalny temat a nie uznawać całe symbianforum za oszustów.
Przypuszczam że jak Cichy wróci z urlopu to problem zostanie rozwiązany.

#3 Quantum

Quantum

Secret Service

• Administratorzy
  • 1236 postów
  • PłećMężczyzna
  • GG8290835
  • siećplay
  • model telNokia N9

Napisano sobota, 15 sierpień 2009 - 12:32:09

Wyświetl postUżytkownik machalpiotr dnia sob, 15 sie 2009 - 12:35 napisał

Najlepiej to sam się zgłoś na policje i wytłumacz że nie masz mózgu i prosisz o pomoc. Na tym forum nikt nikogo nie oszukuje!, a jeżeli chodzi o jak to napisałeś "zero"" kontaktu z MOTYF'em to powinieneś zauważyć że rzadko bywa na forum i nie będzie co chwile obierał poczty!, człowiek też pracuje jak inni adminowie i nie ma czasu :angry: . Po drugie, MOTYF nie wyrabia sam certyfikatów, a korzysta z usługi innego serwisu co zajmuje też trochę czasu, szczególnie teraz gdy mają więcej problemów technicznych i wyrabianie certyfikatów nie działa.
Najpierw się zastanów co piszesz a później dopiero pisz. I radzę nie pisać więcej w ten sposób :angry:

#4 Boogeyman

Boogeyman

Spam Reaper

• Administratorzy
  • 2794 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Poznań
  • GG5556277
  • siećorange
  • model telSamsung Galaxy S2 | i600

Napisano sobota, 15 sierpień 2009 - 12:38:17

Certyfikatami na chwilę obecną zajmuje cichy, lecz obecnie jest na urlopie, po powrocie napewno dostaniesz certa.

Zamykam

#5 cichy®

cichy®

..::SUPPORT::..

• +Root Admin
  • 5038 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Ruda Śląska
  • GG2382373
  • siećplus gsm
  • model telHTC HD2 /N 6303c

Napisano niedziela, 16 sierpień 2009 - 06:40:10

Wyślij mi imeia na PW i zrobię ci certyfikat jak robie każdemu. A jak jeszcze raz kogoś oskarżysz to od razu wlepię ci BAN-a.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych