Witam. Ja proponuję podzielić iPhone OS w dziale "inne OS". Ostatnio dużo jest tam wrzucane, więc możnaby podzielić to na jakiś download, porady, problemy itd... Teraz robi się tam duży bałagan bo pomiędzy masą gier i aplikacji znajdują się przydatne info np o jailberaku, ale trudno to znaleźć. Ja sam posiadam już dużą wiedzę o tym systemie więc sam mogę pomagać w razie problemów z tym telefonem. Pozdro
Podział iPhone OS
Rozpoczęty przez
matrioshq
, 19/06/2009 13:49
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano piątek, 19 czerwiec 2009 - 13:49:25
Napisano piątek, 19 czerwiec 2009 - 19:27:21
Po pierwsze ja też się dołączam do prośby, można by to jakoś ogarnąć, a co do mojej wiedzy to też nie jestem laikiem w tym OS:)
A po drugie (tak żeby nie robić nowego topicu) to wczoraj wieczorem tak pomyślałem czy nie dało by się zrobić jakiejś mobilnej wersji tego forum na przeglądarkę w telefonie. Pewnie wielu ma różne platformy OS i nie używa ich tylko do rozmów a przegląda strony internetowe
A po drugie (tak żeby nie robić nowego topicu) to wczoraj wieczorem tak pomyślałem czy nie dało by się zrobić jakiejś mobilnej wersji tego forum na przeglądarkę w telefonie. Pewnie wielu ma różne platformy OS i nie używa ich tylko do rozmów a przegląda strony internetowe
Napisano piątek, 19 czerwiec 2009 - 19:40:15
W wolnej chwili podzielimy to coś na zasadzie obecnego działu windows mobile.
Napisano piątek, 19 czerwiec 2009 - 20:26:27
Użytkownik chris125 dnia ptk, 19 cze 2009 - 20:25 napisał
Napisano piątek, 19 czerwiec 2009 - 20:44:24
Napisano piątek, 19 czerwiec 2009 - 20:53:44
o nie wiedzialem. dzieki wielkie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych