Wpadłem na pomysł, aby utworzyć dział o regulaminie. W tym dziale można by się pytać adminów i moderatorów odnośnie regulaminu np. Jeśli coś cytuje i są tam bluźnierstwa to mam ten tekst ocenzurować czy napisać w temacie, że tekst zawiera bluźnierstwa. Czyli mówiąc prościej ten dział miał by być pomocą dla nowych użytkowników i pewnie by pomógł adminom i moderatorom ponieważ nie będą oni musieli usuwać, aż tylu tematów. Co sądzicie o moim nowym pomyśle?
Nowy dział o regulaminie
Rozpoczęty przez
pat792
, 11/06/2009 12:40
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano czwartek, 11 czerwiec 2009 - 12:40:38
Napisano czwartek, 11 czerwiec 2009 - 12:53:03
Według mnie to Regulamin jest czysty i przejrzysty. Jak jest napisane nie używać wulgaryzmów, to znaczy nie używać wulgaryzmów.
Fajnie że podsuwasz nowe pomysły, ale według mnie, to damy sobie radę bez takiego działu. Do wyjaśniania nie jasności jest dział DO-ADMINISTRACJI-PROBLEMY-I-PYTANIA-OGOLNE a do pomocy doraźnej, mamy jeszcze Pogotowie GG, czyli pomoc przez GG
Fajnie że podsuwasz nowe pomysły, ale według mnie, to damy sobie radę bez takiego działu. Do wyjaśniania nie jasności jest dział DO-ADMINISTRACJI-PROBLEMY-I-PYTANIA-OGOLNE a do pomocy doraźnej, mamy jeszcze Pogotowie GG, czyli pomoc przez GG
Napisano czwartek, 11 czerwiec 2009 - 12:58:50
Myslisz ze ludzie by sie pytali czy to co napisal to zalicza sie do wylgaryzmow ? moim zdaniem dzial swiecil by pustka.. ludzie nawet nie czytaja regulaminu wiec nawet nie zauwaza tego dzialu
Napisano czwartek, 11 czerwiec 2009 - 13:02:50
Jeden admin sam użył wulgaryzmów w dziale humor więc dlatego podałem taki przykład, albo niektórzy admini też piszą post pod postem. To tylko przykłady, ale jeśli chodzi o te posty to w tematach humorek i w tych z programami piszą pod pod postem ale nie zawsze
Napisano czwartek, 11 czerwiec 2009 - 13:10:25
Użytkownik pat792 dnia czw, 11 cze 2009 - 14:00 napisał
To tylko przykłady, ale jeśli chodzi o te posty to w tematach humorek i w tych z programami piszą post pod postem ale nie zawsze 
Jeżeli dodają nowe dowcipy, bądź programy, lub inne ciekawe wrzutki, to nawet jest to wskazane, ponieważ automatycznie dana wrzutka, pokazywana jest w opcji nowe posty
Napisano czwartek, 11 czerwiec 2009 - 13:15:45
Użytkownik pat792 dnia czw, 11 cze 2009 - 13:00 napisał
Jeden admin sam użył wulgaryzmów w dziale humor więc dlatego podałem taki przykład, albo niektórzy admini też piszą post pod postem. To tylko przykłady, ale jeśli chodzi o te posty to w tematach humorek i w tych z programami piszą pod pod postem ale nie zawsze 
Temat zamykam jak ktoś z GTW chce sie wypowiedzieć jeszcze to tam na dole jest taka ikonka do otwierania
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty