Skocz do zawartości

Nowy dział o regulaminie

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 pat792

pat792

Widoczny Forumowicz

• Donator
  • 221 postów
  • PłećMężczyzna
  • siećplay
  • model telN n81 8gb hacked

Napisano czwartek, 11 czerwiec 2009 - 12:40:38

Wpadłem na pomysł, aby utworzyć dział o regulaminie. W tym dziale można by się pytać adminów i moderatorów odnośnie regulaminu np. Jeśli coś cytuje i są tam bluźnierstwa to mam ten tekst ocenzurować czy napisać w temacie, że tekst zawiera bluźnierstwa. Czyli mówiąc prościej ten dział miał by być pomocą dla nowych użytkowników i pewnie by pomógł adminom i moderatorom ponieważ nie będą oni musieli usuwać, aż tylu tematów. Co sądzicie o moim nowym pomyśle?

#2 Danek

Danek

- - - -SF Guard- - -

• Administratorzy
  • 1205 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Radom // Planty
  • GG578754
  • Skypedanek_sf Mój status
  • siećheyah
  • model telN85, Xperia X8

Napisano czwartek, 11 czerwiec 2009 - 12:53:03

Według mnie to Regulamin jest czysty i przejrzysty. Jak jest napisane nie używać wulgaryzmów, to znaczy nie używać wulgaryzmów.
Fajnie że podsuwasz nowe pomysły, ale według mnie, to damy sobie radę bez takiego działu. Do wyjaśniania nie jasności jest dział DO-ADMINISTRACJI-PROBLEMY-I-PYTANIA-OGOLNE a do pomocy doraźnej, mamy jeszcze Pogotowie GG, czyli pomoc przez GG ;)

#3 Kamcioo

Kamcioo

<< House <3 >>

• Modteam
  • 1568 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Warszawa
  • Zainter.:Sport,motoryzacja,symbian,Kobiety :D
  • siećorange
  • model telSamung Galaxy S 8GB

Napisano czwartek, 11 czerwiec 2009 - 12:58:50

Myslisz ze ludzie by sie pytali czy to co napisal to zalicza sie do wylgaryzmow ? moim zdaniem dzial swiecil by pustka.. ludzie nawet nie czytaja regulaminu wiec nawet nie zauwaza tego dzialu <_<

#4 pat792

pat792

Widoczny Forumowicz

• Donator
  • 221 postów
  • PłećMężczyzna
  • siećplay
  • model telN n81 8gb hacked

Napisano czwartek, 11 czerwiec 2009 - 13:02:50

Jeden admin sam użył wulgaryzmów w dziale humor więc dlatego podałem taki przykład, albo niektórzy admini też piszą post pod postem. To tylko przykłady, ale jeśli chodzi o te posty to w tematach humorek i w tych z programami piszą pod pod postem ale nie zawsze ;)

#5 Danek

Danek

- - - -SF Guard- - -

• Administratorzy
  • 1205 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Radom // Planty
  • GG578754
  • Skypedanek_sf Mój status
  • siećheyah
  • model telN85, Xperia X8

Napisano czwartek, 11 czerwiec 2009 - 13:10:25

Wyświetl postUżytkownik pat792 dnia czw, 11 cze 2009 - 14:00 napisał

To tylko przykłady, ale jeśli chodzi o te posty to w tematach humorek i w tych z programami piszą post pod postem ale nie zawsze ;)

Jeżeli dodają nowe dowcipy, bądź programy, lub inne ciekawe wrzutki, to nawet jest to wskazane, ponieważ automatycznie dana wrzutka, pokazywana jest w opcji nowe posty ;)

#6 technops

technops

100% wkład

• VIP
  • 2604 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Kłodzko
  • siećplay
  • model telSamsung Galaxy SII

Napisano czwartek, 11 czerwiec 2009 - 13:15:45

Wyświetl postUżytkownik pat792 dnia czw, 11 cze 2009 - 13:00 napisał

Jeden admin sam użył wulgaryzmów w dziale humor więc dlatego podałem taki przykład, albo niektórzy admini też piszą post pod postem. To tylko przykłady, ale jeśli chodzi o te posty to w tematach humorek i w tych z programami piszą pod pod postem ale nie zawsze ;)
Jak bedziesz adminem to tez bedziesz mogl pisac post pod postem. Od siebie dodam, ze wulgaryzmy są piękne i wzbogacają Nasz język :D Niemam wiecej nic do napisania, Danek wszystko bardzo dobrze ujął :)

Temat zamykam jak ktoś z GTW chce sie wypowiedzieć jeszcze to tam na dole jest taka ikonka do otwierania :lol: pozdro

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych