Skocz do zawartości

[N73 ME] Sposób na MultimediaMenu w Nokii N73 ME

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 radi

radi

..:: XPERIA™ ::..

• Przyjaciel
  • 1526 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Brzóza / Kielce
  • siećplay
  • model telSony Ericsson XPERIA X1i

Napisano poniedziałek, 8 wrzesień 2008 - 07:56:22

Sposób który wymyśliłem nie ma na celu zastąpienia klawisza z nutką na menu multimedialne,ale będzie się ono nam pojawiać kiedy chcemy ;) Jedyne co potrzebujemy to aplikację Smart Settings -> KLIKNIJ (polecam najnowszą wersję ;) )

1. Instalujemy aplikację Smart Settings.Następnie uruchamiamy ją i przechodzimy do Menu Start->Menu Start "Aktywne"->Zawartość i teraz rozwijamy listę "Ukryte Aplikacje" a następnie szukamy "MultimediaList" Zaznaczamy ją i klikamy OK

Dołączona grafika

Teraz klikamy w Menedżer zawartości i przesuwamy sobie wcześniej wybrane MultimediaList pod jaki klawisz chcemy (ja wybrałem 0 ). Zamykamy Smart Settings

2. W trybie gotowości pojawia nam się rozwijane menu (pod lewym lub prawym klawiszem funkcyjnym zależnie jak ustawimy sobie w ustawieniach) klikamy i następnie wybieramy nasze MultimediaList:

Dołączona grafika

3. Naszym oczom ukazuje się Menu Multimedialne jak w zwykłej N73 :)

Dołączona grafika

4. Konfigurujemy je według własnych upodobań ;) (dźwięki u mnie nie działają,ale to najmniej ważne ;) )

Dołączona grafika

Żeby wyjść z Menu Multimedialnego wciskamy czerwoną słuchawkę :) Uruchamiamy tak jak w punkcie 2. :) To tyle,miłej zabawy ;)

ZAKAZ KOPIOWANIA

Użytkownik radi edytował ten post wtorek, 9 wrzesień 2008 - 18:14:33

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych