http://www.symbianforum.pl/Postepy-wersji-BETA-t14891.html
12-12-2007
1. Pod avatarem widać już sieć, karte i reszte dodatkowych pól opisów.
2. Poprawiono niebieski styl.
3. Poprawiono i uaktualniono szary styl (pro)
4. Można już wybierać sieć play w edycji rofilu. Play i Plus miały tę samą zmienną (P). Teraz Play ma PL i działa jako oddzielna sieć.
01-01-2008
5. Rozmiar avatara został powiększony
a) do 120x200 px (szexwys)
6. Wyłączono śnieg.
06-02-2008
7. Poprawiono opcje warnów-osiągając maxymalną ilość warnów user przenoszony jest do grupy: ZBANOWANI.
8. Dodano (testy-userzy jeszcze nie widzą) nowy łądny (wg. mnie) skin w kolorystyce niebieskiej. Premiera za ok 10 dni.
9. Dodano znaną Wam z poprzedniej wersji forum funkcje w profilu: CZAS SPĘDZONY NA FORUM. Zegar bije od dziś.
10. Zakończono częściowe kolorowanie, czyli nicki i grupy widziane w odpowiednich kolorach
25-02-2008
1. Prefiks tematu (w formie jump boxu). Prefixy (lista) ustalana jest w PA
2. CustomPages czyli własne strony strony (w PA)
3. [oczekujący] Muzyka w profilu (głosowanie-ankieta).
09-03-2008
1. Wyłączono podświetlanie kategorii w skinie black (domyślnym). Modyfikacja ta uniemożliwiała otwieranie kategorii w nowym oknie.
17-03-2008
1. Opcja NIECZYTANE POSTY jest wkońcu dostępna. Dla skinu domyśłnego wymaga lekkiej poprawy-ale działa
Niestey modyfikacja miała co najmniej 2 poważne błedy dlatego została wyłączona.
Przez dłuższy czas nie pisałem nic więc daty pomine aż do dziś
03-05-2008
1. Nowy styl IPNexus, zmodyfikowany na nasze potrzeby, dostępny jest od wczoraj!
2. Wprowadzenie modyfikacji META tzn disc. oraz keywords. IPB ogólnie nie przykłąda chyba wagi do promowania się, więc pomogliśmy.
3. Długo oczekiwana i płatna modyfikacja PODGLĄD 1 POSTU została zakupiona i zainstalowana.
4. Zmieniono gruntowanie szkielet forum, co każdy z Was chyba zauważył.
5. [ZAMIAR] IPBlog - czyli prywatny blog dla każdego z Was ! (zbieramy fundusze)
6. Każdy user widzi od dziś poziom ostrzeżeń.
7. Restrykcja dostępu do filmów 18+. Jako hasło trzeba podać "mam18lat" potwierdzając jednocześnie pełnoletność.
17-05-2008
1.Styl Nexus w pełni skonfigurowany pod nasze potrzeby-został stylem domyślnym.
2.Ilość nieczytanych postów - wkońcu (zapewne powiecie). Właśnie dodałem do każdej skórki.
3.Dodano KONTAKT - formularz z poziomu www, który wysyła wiadomości do administracji forum.
4.Kończą się prace nad sklepem online, budowa portalu - 20%.
29-05-2008
1.Zakończono ważną aktualizację skryptu z 2.3.3 na 2.3.4 a następnie na 2.3.5
2.Mamy własny hosting zdjęć ibPhotohost (działa na wzór Imageshacks itd)
3.Pokolorowano forum (nicki, grupy)
4.Nowa opcja w profilach - strona o mnie (about me)