Skocz do zawartości

[nowe Forum] Gratulacje!!!!!!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
96 odpowiedzi w tym temacie

#81 Adrian73

Adrian73

Widoczny Forumowicz

• Donator
  • 291 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Ok.KrK.
  • Zainter.:Telekomunikacja, handel, e-Sport.
  • GG8966569
  • Skypeadiq1033 Mój status
  • siećplus gsm
  • model tel6310i;e61

Napisano czwartek, 31 lipiec 2008 - 12:59:23

Jeśli mam być szczery to zdecydowanie bardziej podobała mi się starsza wersja. Była bardziej przejrzysta, wygodniejsza i przyjemniejsza dla oka. Nie rozumiem dodania nowych opcji; znajomi, własny blog - w jakim celu je utworzono ? Co będzie Waszym kolejnym krokiem ? Oceny za zdjęcia w profilach, a`la Fotka ? Spostrzegłem także, że wielu byłych administratorów, obecnie zajmuje rangę VIP-ów, to samo dotyczy moderatorów. Ok, forum nie ma tylu błędów co kiedyś, ale jakim kosztem... Wiem, że jest to raczej nie możliwe, ale chciałbym kiedyś ujrzeć dawne SymbianForum.

#82 Megashira

Megashira

Porzadny Forumowicz

• Donator
  • 415 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Gidle
  • GG7069024
  • siećplay
  • model telN97

Napisano czwartek, 31 lipiec 2008 - 13:08:30

Cytat

Nie rozumiem dodania nowych opcji; znajomi, własny blog - w jakim celu je utworzono ? Co będzie Waszym kolejnym krokiem ? Oceny za zdjęcia w profilach, a`la Fotka

oceny za zdjęcia w profilach?? człowieku zastanów sie co piszesz.... a co do znajomych i własnego blogu to co Ci to przeszkadza? To chyba nie jest przymusowe... Skoro ktoś prawadzi swój własny blog to czemu nie moze się pochwalić nim przed innymi?? Ja nie widzę w tym żadnego problemu... a z tymi ocenami za zdjęcia to mnie rozwaliłes... Pozdro....

#83 Adrian73

Adrian73

Widoczny Forumowicz

• Donator
  • 291 postów
  • PłećMężczyzna
  • GG8966569
  • siećplus gsm
  • model tel6310i;e61

Napisano czwartek, 31 lipiec 2008 - 13:17:35

Heh, wkrótce i do tego dojdzie... Znajomi i blog, porażka ! Zamiast tego mogłyby zostać dodane dwa inne style do wyboru przez użytkownika, bo nie każdemu odpowiada obecny.

#84 technops

technops

100% wkład

• VIP
  • 2603 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Kłodzko
  • siećplay
  • model telSamsung Galaxy SII

Napisano czwartek, 31 lipiec 2008 - 13:20:26

Wyświetl postUżytkownik Adrian73 dnia czw, 31 lip 2008 - 14:15 napisał

Heh, wkrótce i do tego dojdzie... Znajomi i blog, porażka ! Zamiast tego mogłyby zostać dodane dwa inne style do wyboru przez użytkownika, bo nie każdemu odpowiada obecny.

A czy ktoś Cie tutaj trzyma ? Skoro nowy skrypt daje możliwości rozbudowy i dodawania nowych funkcji, to dlaczego z tego nie korzystać. Jeśli Ty nie chcesz to nie musisz.

#85 cichy®

cichy®

..::SUPPORT::..

• +Root Admin
  • 5038 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Ruda Śląska
  • GG2382373
  • siećplus gsm
  • model telHTC HD2 /N 6303c

Napisano czwartek, 31 lipiec 2008 - 13:44:38

Ale tak jest zawsze to źle tamto źle niech ktoś sam zrobi i pokaże co potrafi bo krytykować to łatwo ale postawić takie forum z modyfikacjami to ciężka praca.

#86 Adrian73

Adrian73

Widoczny Forumowicz

• Donator
  • 291 postów
  • PłećMężczyzna
  • GG8966569
  • siećplus gsm
  • model tel6310i;e61

Napisano czwartek, 31 lipiec 2008 - 13:49:22

Acha, więc taka atmosfera tu panuje... Poruszysz nurtujący Cię temat - wypie*** <_<

cichy, przecież nie napisałem że należy to do łatwych czynności, ale jeśli się podejmuje tak ciężką i pracochłonną pracę to po to, by uprzyjemnić korzystanie z forum użytkownikom, bo to w końcu dzięki nim funkcjonuje. Jest to dział i temat w którym mogę się wysłowić odnośnie "nowego forum". Każdy ma własne poglądy, opinie i gust. Nie zgadzacie się z moim, trudno... Płakać nie będę.

#87 cnl

cnl

Polski Produkt

• Przyjaciel
  • 759 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Kraków
  • Zainter.:Przyroda :) Telefony mnie nie interesują.
  • siećplus gsm
  • model telHTC Wildfire

Napisano czwartek, 31 lipiec 2008 - 13:52:25

Przepraszam, wtrace swoje trzy grosze...

Dołączona grafika

#88 Adrian73

Adrian73

Widoczny Forumowicz

• Donator
  • 291 postów
  • PłećMężczyzna
  • GG8966569
  • siećplus gsm
  • model tel6310i;e61

Napisano czwartek, 31 lipiec 2008 - 14:09:35

Swego czasu reklamowałem Was na Telepolis i innych, ważnych forach. Dorzuciłem się do składki - 10,98 zł, w ramach wynagrodzenia otrzymałem rangę DONATOR, dziś przy zmianie adresu e-mail musiałem zapłacić dodatkowe 1,22 zł. Teraz, po dłuższej nieobecności zamierzałem wspomóc Was, poprzez uploading dzwonków, motywów i innych plików ( mam odpowiednie łącze do tego typu celów ), lecz skoro zapanowały tu takie zasady to chyba się wstrzymam.

#89 MotyF

MotyF

Wszechmogący

• +Root Admin
  • 946 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Rzeszów
  • GG228811
  • siećplay
  • Wersja systemu:Android 2.2
  • model telDesire, E52

Napisano piątek, 1 sierpień 2008 - 11:26:54

Wyświetl postUżytkownik Adrian73 dnia czw, 31 lip 2008 - 16:07 napisał

Swego czasu reklamowałem Was na Telepolis i innych, ważnych forach. Dorzuciłem się do składki - 10,98 zł, w ramach wynagrodzenia otrzymałem rangę DONATOR, dziś przy zmianie adresu e-mail musiałem zapłacić dodatkowe 1,22 zł. Teraz, po dłuższej nieobecności zamierzałem wspomóc Was, poprzez uploading dzwonków, motywów i innych plików ( mam odpowiednie łącze do tego typu celów ), lecz skoro zapanowały tu takie zasady to chyba się wstrzymam.
Zmianę e-maila trzeba było zgłosić-nie trzeba za to płacić, niestety taka jest konfiguracja skryptu płatności.
Co do wyglądu-są cztery "skórki" forum, więc chyba więcej nie potrzeba
Co do reklamy na innych serwisach i dotacji-dzięki

Atmosfera? Chyba sam lekko to prowokujesz. A wypowiedzi moderacji świadczą, że im na naszym serwisie zależy :) Więc koniec i kropka.

#90 Stradom

Stradom

Ledwo Widoczny

• Użytkownicy
  • 50 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Czestochowa
  • siećplus gsm
  • model telNokia E50

Napisano poniedziałek, 4 sierpień 2008 - 15:39:04

Powala z nóg hehe

#91 proof

proof

Poczatkujacy forumowicz

• Donator
  • 93 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Bydgoszcz
  • siećorange
  • model tel6210 Navigator

Napisano piątek, 2 styczeń 2009 - 20:24:25

JWcześniej nie zaglądałem na to forum, bo nie miałem potrzeby ( dopiero teraz mam tel z symbianem), ale wg mnie jest to jedno z najlepiej zrobionych forów o symbianie. Trochę poczytałem i śmiało mogę powiedzie, że admini się starają... tu lipy nie ma i nie będzie :)

#92 b5t

b5t

Zaczyna Się Udzielac

• Użytkownicy
  • 30 postów
  • GG2242359
  • Skypeb5t_lbn Mój status
  • siećorange
  • model telE51

Napisano środa, 11 marzec 2009 - 18:40:03

IMO sporo jest niepotrzebnych opcji, ale to juz kwestia gustu.

#93 wroner

wroner

Poczatkujacy forumowicz

• Użytkownicy
  • 102 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Katowice
  • GG2381258
  • siećera
  • model teln95-1 Nseries

Napisano piątek, 13 marzec 2009 - 00:15:38

Wyświetl postUżytkownik proof dnia ptk, 02 sty 2009 - 19:22 napisał

JWcześniej nie zaglądałem na to forum, bo nie miałem potrzeby ( dopiero teraz mam tel z symbianem), ale wg mnie jest to jedno z najlepiej zrobionych forów o symbianie. Trochę poczytałem i śmiało mogę powiedzie, że admini się starają... tu lipy nie ma i nie będzie :)

praktycznie tak samo, lecz wczesniej mialem 2 lata nokie 6680, wiec symbian teoretycznie juz byl, ale jakos nie bawilo mnie bawieniem sie fonem, dopiero potega telefonu poznalem na studiach ( sciaganie, zdjecia itp ) i teraz moja n95 koksuje na maxa ;D a to forum jest swietne, czytelne, rzetelne, ludzie tez na razie sa spoko, duzo ciekawych aplikacji, oby tak dalej ! :p

#94 Mike_Angel

Mike_Angel

Widoczny Forumowicz

• Użytkownicy
  • 267 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:WLKP
  • Zainter.:Martusia
    Muzyka
    Motoryzacja
  • GG5338142
  • SkypeMIK-GSM Mój status
  • sieć36/6
  • model telNokia / SE

Napisano piątek, 13 marzec 2009 - 07:38:44

Ja osobiscie podchodze z pełnym szacunkiem do Adminów, Modów .. i "Tych wyzszych rangą" - Nie to co na innych forach gdzie admini uwazają sie za Bogów ! Tutaj jest calkiem inaczej, wszyscy są traktowani na rowni i bardzo mnie to cieszy :)
Forum - nie wiem jak wczesniej wygladalo , a przynajmniej nie pamietam - ale teraz jest ladnie i przejzyscie :aniolek:

#95 bieniek

bieniek

Pijawka

• Użytkownicy
  • 8 postów
  • PłećMężczyzna
  • siećorange
  • model telN85

Napisano sobota, 27 czerwiec 2009 - 15:04:26

mam mieszane uczucia co do nowego forum, ale może to jest kwestia przyzwyczajenia i po krótkim czasie okaże się bezbolesną przesiadką, do pracy moderatorów i adminów nie mam żadnych zastrzeżeń, jest to obecnie najlepsze forum o symbianie, pozdrawiam

#96 XDC

XDC

Zaczyna Się Udzielac

• Użytkownicy
  • 32 postów
  • siećplus gsm
  • model tele51/d900/htc3000

Napisano sobota, 27 czerwiec 2009 - 15:47:24

Wyświetl postUżytkownik MotyF dnia ptk, 01 sie 2008 - 12:24 napisał

Zmianę e-maila trzeba było zgłosić-nie trzeba za to płacić, niestety taka jest konfiguracja skryptu płatności.
Co do wyglądu-są cztery "skórki" forum, więc chyba więcej nie potrzeba
Co do reklamy na innych serwisach i dotacji-dzięki

Atmosfera? Chyba sam lekko to prowokujesz. A wypowiedzi moderacji świadczą, że im na naszym serwisie zależy :) Więc koniec i kropka.

Potwierdzam.

Mialem taka sytuacje wlasnie. Zmienilem maila , system chcial by drugi raz wyslac smsa platnego.
Zwrocilem sie z pytaniem do adminow i juz na nastepny dzien bylo zalatwione.
Kontakt bardzo mily , kulturalny no i bbbb szybki :)

#97 Globooz

Globooz

Nasz Człowiek

• VIP
  • 1322 postów
  • PłećMężczyzna
  • Miejscowość:Warszawa
  • GG11548809
  • siećorange
  • model telN900

Napisano poniedziałek, 28 wrzesień 2009 - 21:23:37

Mi osobiście również nie pasuje nowa odsłona SF.
Jakoś nie mogę się tu kompletnie odnaleźć. Ostatnia odsłona była dla mnie mistrzem bez kitu.
Rozumiem Wasze komentarze itd ale boli najbardziej jedno. Blog?

Blog to raczej kojarzy mi się z zakompleksionymi małolatkami które nie mają co robić i ciągle piszą na nim różne głupoty, a prawda jest taka że jeśli ktoś chce się komuś zwierzyć to są od tego przyjaciele.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych