A wiec mysle ze taki temat : "Podpisywanie aplikacji na Symbian 3rd", bardzo by sie przydal. W wielu przypadkach zamieszczajac aplikacje na forum, duzo ludzi pyta czy ktos moglby ja podpisac.... Po co zasmiecac temat zbednymi prosbami... Tak kazdy bedzie zamieszczal swoja prosbe tu, a gdy ktos zechce to pomoze.
Podpisywanie aplikacji 3rd
Rozpoczęty przez
marcinmgm
, 17/11/2007 11:28
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano sobota, 17 listopad 2007 - 11:28:11
Napisano sobota, 17 listopad 2007 - 16:01:39
ja deklaruje sie, ze jak mam tylko czas to podpisze ( wiele osob juz pisalo ), zreszta wszystko widac w moim podpisie.
Myśle ze odrazu powinni zamiescic ten program i podac imei.
Myśle ze odrazu powinni zamiescic ten program i podac imei.
Napisano sobota, 17 listopad 2007 - 16:09:17
Pomysł dobry, ja to widzę tak. Ktoś pisze że ma aplikacje do podpisania, odpowiada naprzykład NoJz że podpisze. Wtedy koleś wysyła IMEI i appz na pm do NoJz, ten podpisuje, edytuje swój post pisząc że podpisał. Wtedy mod wywala oba posty, bo po co zaśmiecać.
I z góry mówię że będe usuwał posty z IMEI, nie podajemy takich info na forum, bo moga trafić w niepowałane ręce i będzie zonk.
I z góry mówię że będe usuwał posty z IMEI, nie podajemy takich info na forum, bo moga trafić w niepowałane ręce i będzie zonk.
Napisano sobota, 17 listopad 2007 - 16:51:38
No to na co czekac... Zalozcie temat najlepiej chyba w aplikacjach 3rd i problem z glowy (z podpisywaniem
)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych